DaDa Diner 2011

Opdrachtgever: Stichting DaDa

Recordopbrengst
Met een recordopbrengst van € 475.000,- kon het 10 jarig jubileum van ons DaDa Diner niet mooier. Nagenoeg alle projecten werden door het bedrijfsleven geadopteerd, de veilingmeester hield er goed de vaart in en ook de lotenverkoop vond gretig aftrek. 

Herrie op tafel
De stijlvolle avond die opende met Herman den Blijker's "Herrie op Tafel" en een prachtig lied van Glennis Grace. Hottest item van de veiling was ongetwijfeld de gitaar van The Beatles, maar ons organisatieteam krulde de mondhoeken toen bijna de helft van de tafels hun hand in de lucht staken voor de speelgoedactie van Stichting DaDa. Dat had zelfs presentatrice Quinty Trustfull niet durven dromen toen ze enthousiast haar relaas hield voor deze bijzondere DaDa actie.

Vrienden van DaDa
Replay kreeg halverwege de avond alle 450 gasten al op de dansvloer en iedereen genoot zichtbaar in de fraai uitgelichte bogen van de Cruise Terminal in Rotterdam. Na de bekendmaking van de Timmie Awards werd onder luid applaus het bedrag kenbaar gemaakt waarna Rene Froger met zijn Frogettes voor een memorable afsluiting zorg droeg.

Een bijzonder woord van dank aan al onze suppliers, crew en teammembers die een bijdrage hebben geleverd tot het succes van deze avond.